Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 15 Mai 2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (“Termeni”, “Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza website-ul Suis Dessert (denumit în continuare “serviciu”) operat de Just Dessert SRL (“noi”, “ne”, “compania”).

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a termenilor, atunci nu aveți permisiunea de a accesa serviciul.

Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Just Dessert SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturile de autor, marcă și alte legi ale României și ale țărilor străine. Mărcile și logourile noastre nu pot fi folosite în legătură cu orice produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Just Dessert SRL.

Linkuri către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Just Dessert SRL.

Just Dessert SRL nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Just Dessert SRL nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daună sau pierdere cauzată sau presupus a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricărui astfel de site-uri sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricărui site sau serviciu terț pe care îl vizitați.

Limitarea răspunderii

În niciun caz Just Dessert SRL, nici directorii săi, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații nu vor fi răspunzători pentru orice daune indirecte, incidentale, speciale, consecințiale sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea profiturilor, datelor, utilizării, bunăvoinței sau alte pierderi intangibile, rezultate din:

  1. accesul dvs. la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau a utiliza serviciul
  2. orice comportament sau conținut al oricărui terț de pe serviciu
  3. orice conținut obținut din serviciu
  4. accesul neautorizat, utilizarea sau alterarea transmiterilor sau conținutului dvs., indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, delict (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie juridică, indiferent dacă am fost informați sau nu asupra posibilității unor astfel de daune și chiar dacă un remediu stabilit aici nu își atinge scopul esențial.

Exonerare de răspundere

Serviciul dvs. este furnizat pe o bază “AȘA CUM ESTE” și “AȘA CUM ESTE DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de orice fel, fie ele explicite sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, potrivire pentru un anumit scop, non-violare sau desfășurare a cursului.

Just Dessert SRL, subsidiarele, afiliații și licențiatorii săi nu garantează că:

  1. serviciul va funcționa neîntrerupt, sigur sau disponibil în orice anumit moment sau loc
  2. orice erori sau defecte vor fi corectate
  3. serviciul este liber de viruși sau alte componente dăunătoare
  4. rezultatele utilizării serviciului vor satisface cerințele dvs.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm un preaviz de cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ce constituie o modificare materială va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea accesării sau utilizării serviciului nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți legat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați utilizarea serviciului.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Close

PROGRAM

Luni - Joi08:00 - 21:00
Vineri - Sambată09:00 - 21:00
Duminică09:00 - 20:00
Close